Szállítási és visszaküldési információk

Szállítási és visszaküldési információk

Milyen szállítási megoldások közül tudok választani és mi a költségük?

Magyarországon a szállítási költség 30.000 Ft rendelés fölött ingyenes, az alatt 2000 Ft. Termékeinket Magyarországon a GLS futárszolgálata szállítja házhoz.

Szállítotok külföldre is?

EU-s országokba

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt termékeket?

2-7 munkanapon belül igyekszünk minden rendelést teljesíten Magyarország határain belül.

Hogyan tudom kicserélni a nálatok vásárolt terméket?

A megrendelés kézhezvétele után 14 nap áll rendelkezésedre, hogy ha valamilyen okból nem felel meg a termék számodra (pl. nem nyerte el a tetszésedet vagy nem megfelelő a mérete), akkor azt jelezd felénk a hello@wonderlabconcept.com emailcímen, majd a terméket juttasd vissza hozzánk sértetlen/hordatlan állapotban és az eredeti csomagolásában a Wonderlab üzletbe (1053 Budapest Veres Pálné u. 3.) bármelyik futárszolgálattal figyelembe véve a nyitvatartási rendünket. Ha másik mértet szeretnél, írj e-mailt és segítünk ennek elrendezésében. Ha inkább visszakérnéd az árát, miután a termék visszaérkezett hozzánk, 30 napon belül banki átutalással visszatérítjük az árát. Csere vagy visszaküldés esetén a szállítási költség téged terhel.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy terméket csak akkor tudsz visszaküldeni, ha az még nem volt hordva, nem sérült, vagy használt, minden címke sértetlenül rajta van és az eredeti csomagolásában van minden tartozékával együtt.

Kihez fordulhatok, ha kérdésem van?

Amennyiben bármilyen kérdésed van, vagy problémád merül fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérlek, jelezd nekünk a hello@wonderlabconcept.com email címen, vagy a Kapcsolat menüpont alatt megtalálható elérhetőségeink valamelyikén!